VELSMAKENDE KAKER AV GODE RÅVARER
Vi produserer kaker og cupcakes for alle anledninger.
Alle våre produkter er produsert i vårt kakestudio med de beste tilgjengelige ingredienser.
Det vil si at alt er laget fra bunnen av, både bunn, fyll og designelementer.
Alle våre produkter er produsert i vårt kakestudio med de beste tilgjengelige ingredienser.
Det vil si at alt er laget fra bunnen av, både bunn, fyll og designelementer.
Produsert ved bestilling
Den daglige produksjonen baseres på eksisterende bestillinger og kakene du bestiller
blir først bakt etter at bestillingen er bekreftet. Dette er med på å sikre den beste smaken og kvaliteten på kakene.
blir først bakt etter at bestillingen er bekreftet. Dette er med på å sikre den beste smaken og kvaliteten på kakene.
Bestill i god tid
Bakeprosessen kan ta flere dager, som gir begrensninger på når en bestilling kan gjennomføres. Derfor ønsker vi å få inn bestillingen senest 2 virkedager før produktet skal hentes eller leveres.
Ved ønske om å bestille med leveringsdato kortere enn 2 virkedager før bestillingsdato, kan du ta kontakt på e-post for å sjekke kapasitet.
Ved ønske om å bestille med leveringsdato kortere enn 2 virkedager før bestillingsdato, kan du ta kontakt på e-post for å sjekke kapasitet.
Vårt design
Vi setter vår stolthet i produktenes smak, stil og kvalitet med håp om at du som kunde vil bli fornøyd med resultatet.
Produktbildene på denne nettsiden er ment som illustrasjonsbilder. Vi legger vår flid i at produktene i størst mulig grad ligner produktbildene, men små avvik vil kunne forekomme med tanke på at alt er håndlaget fra bunnen av.
Produktbildene på denne nettsiden er ment som illustrasjonsbilder. Vi legger vår flid i at produktene i størst mulig grad ligner produktbildene, men små avvik vil kunne forekomme med tanke på at alt er håndlaget fra bunnen av.
historien om Love & grace
Gründer, eier og hovedkonditor i Love & Grace Cakes AS er Kelly Chang.
Hun er opprinnelig fra Seoul, Sør Korea og har vært i Norge siden 2011.
Kelly fikk i studietiden en pasjon for kakekunst og valgte å avbryte universitetsutdanningen for forfølge drømmen om å bli konditor.
Hun flyttet til London for å oppnå "Diplôme de pâtisserie" fra Le Cordon Bleu culinary school.
Etter endt utdanning har hun jobbet som konditor og produktutvikler i London, Sydney, Seoul & Oslo. Hun har lenge drømt om å starte for seg selv, og høsten 2021 startet arbeidet med å planlegge, utvikle og etablere dette konseptet.
Det er lite som er mer tilfredsstillende for Kelly enn å se at noen nyter smaken av de produktene hun produserer.
Vi er stolte over å kunne levere produkter der kvalitet og smak er i fokus.
Hun er opprinnelig fra Seoul, Sør Korea og har vært i Norge siden 2011.
Kelly fikk i studietiden en pasjon for kakekunst og valgte å avbryte universitetsutdanningen for forfølge drømmen om å bli konditor.
Hun flyttet til London for å oppnå "Diplôme de pâtisserie" fra Le Cordon Bleu culinary school.
Etter endt utdanning har hun jobbet som konditor og produktutvikler i London, Sydney, Seoul & Oslo. Hun har lenge drømt om å starte for seg selv, og høsten 2021 startet arbeidet med å planlegge, utvikle og etablere dette konseptet.
Det er lite som er mer tilfredsstillende for Kelly enn å se at noen nyter smaken av de produktene hun produserer.
Vi er stolte over å kunne levere produkter der kvalitet og smak er i fokus.